Loading...

Turn up the volume

Wij brengen jou de muziek op de manier
en met de kwaliteit zoals hij was bedoeld om te luisteren

Aiwa producten

Draagbare speaker

Op zoek naar een draagbare speaker die je gemakkelijk mee kunt nemen naar het strand, het park of een andere locatie? Geen probleem met de draadloze speakers van Aiwa. In onze webshop kun je de Aiwa EXOS-9 en EXOS-3 luidspeakers vinden. Beide verschillen ze in formaat, maar geven ze een geweldige sound zoals u gewend bent van Aiwa. Warm en helder geluid. Wie wil dat niet?

Neem gerust een kijkje in de webshop!

Draagbare speaker | Aiwa music

Hoe fijn is het om je speaker mee te nemen en overal muziek te luisteren met elkaar! Aiwa brengt mensen samen. De EXOS-3 speaker is erg handig om mee te nemen dankzij het kleine formaat. Ideaal voor als je op de fiets of scooter ergens heen gaat. Maar laat je gerust verassen door de geweldige prestaties! Geef je een feestje? Dan is de EXOS-9 een echte knaller. Verbind er twee met elkaar voor een ongelofelijke sound die de hele buurt ook hoort.  De geschikte party speaker vinden? Lees ons blogbericht over party speakers en vind jouw ultieme party speaker!

Aiwa Music

Bij Aiwa brengen we jou de muziek op de manier waarop het hoort. Onze akoestische experts werken altijd aan het creëren van de ultieme muziekbeleving met de kwaliteit die daarbij hoort. Dankzij onze eenvoudige formule, realiseren wij serieuze audio apparatuur zonder compromis! Daar hoort uiteraard de beste service bij voor onze klanten. Neem een kijkje in de webshop voor al onze Aiwa producten.

Meer informatie ontvangen?

Wil je graag meer informatie ontvangen over een draagbare speaker? Of andere producten uit onze webshop? Neem dan gerust contact  op door een mail te sturen naar info@aiwa.eu.com  of ons contactformulier in te vullen! Wil je betellen? Bekijk ons aanbod hier. We zien jouw bestelling tegemoet!

Bekijk alle producten
Oordopjes voor hardlopen
Aiwa | Bluetooth Koptelefoons
Aiwa | Premium Oordoppen
Aiwa | Bluetooth Luidsprekers
Bekijk alle producten