Loading...

Turn up the volume

Wij brengen jou de muziek op de manier
en met de kwaliteit zoals hij was bedoeld om te luisteren

Aiwa producten

Hardloopoortjes

Op zoek naar hardloopoortjes waarmee je ongestoord een rondje kunt rennen? Zoek niet verder! Bij Aiwa hebben we de geschikte oortjes voor jou! Geniet nu ongestoord van de beste akoestische muziek met de Aiwa Prodigy Air oortjes. Deze zijn ontworpen door onze experts die de ultieme muziek beleving willen geven. Een marathon rennen? Geen probleem! Luister tot wel 24 uur lang naar de vetste beats. Dus ready, set, go! Neem een kijkje in onze webshop voor alle oortjes.

Bekijk de Aiwa webshop hier.

Hardloopoortjes en koptelefoons

Aiwa beschikt over hardloopoortjes en koptelefoons die op bluetooth werken, zo hoef je niet meer te worstelen met het uit elkaar halen van de draadjes. Ook worden de oortjes en koptelefoons van Aiwa direct met je telefoon, tablet of andere device verbonden. Hoe handig is dat! Geniet van de legendarische Aiwa geluidskwaliteit van vroeger, op de manier waarop het bedoeld was om naar te luisteren. Ook hebben wij Noise Cancelling producten om omgevingsgeluid weg te filteren. Benieuwd hoe dit werkt? Lees ons blogbericht over Noise Cancelling koptelefoons.

Ontdek onze producten

Misschien kent u Aiwa nog van vroeger? De walkmans die maar bleven gaan… tegenwoordig gaat het iets anders en verrassen we u graag met draadloze oortjes, koptelefoons en bluetooth speakers. Wij hebben het iconische Aiwa merk terug gebracht en investeren in producten die jou de warmste en helderste tonen kunnen laten horen. Wij brengen het geluid waar jullie zo van houden, op de manier waarop het was bedoeld om naar te luisteren!

Meer informatie ontvangen?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over hardloopoortjes? Of heeft u vragen over onze andere producten? Neem dan gerust contact op! Dit kunt u doen via ons contactformulier op de website. Onze producten bekijken? Neem een kijkje in de webshop.

Bekijk alle producten
Oordopjes voor hardlopen
Aiwa | Bluetooth Koptelefoons
Aiwa | Premium Oordoppen
Aiwa | Bluetooth Luidsprekers
Bekijk alle producten